top of page

SANDØMAT Catering

Bestill catering fra Sandømat og få en opplevelse med råvarer fra diamanten i Midt-Norge - Fosen.

Under følger noen eksempler på meny,  men vi kan også sette sammen menyer etter spesifikke ønsker. 

Du kan også gi oss helt frie tøyler. Intet oppdrag for lite og nesten ingen for store.

Catering tilbys både på bestilling for henting, samt for levering og tillaging av kokk på egnede lokaler i Trondheimsregionen. 

Vi har også tilgang på egnede lokaler for selskap i samarbeid med Stokkøya Strandhotell, Samt Harbak Gård i Stokksund, Åfjord. 

Ta kontakt og bestill her:

Sandomat@stokkoy.no

Tlf: 979 86 279

Alt 1

Alt 2

FORRETT

Ceviche kveite

Røkt kveite

Alt 3

Spekeskinke, syltede grønnsaker

Alt 4

Fenalår, rømme, flatbrød

Alt 5

Røkt laks

Alt 1

Alt 2

VINFORSLAG - FORRETT

Planeta Etna Bianco

Serge Laloue, Sancerre Blanc

Alt 3

Tergernseerhof, Grüner Veltliner

Alt 4

Nuiton-Beaunoy, Bourgogne Blanc

Alt 5

3 Winner Riesling Trocken Rheinhessen

Alt 1

Alt 2

HOVEDRETT

Braisert oksekjøtt

Bakt kveite

Alt 3

Kalvefilét

Alt 4

Kalvemørbrad

Alt 1

Alt 2

POTETER

Fløtegratinerte poteter

Pommes Ana

Alt 3

Hasselback potet

Alt 4

Nypoteter med urter (KUN i august)

Alt 1

Alt 2

SAUS

Peppersaus

Bearnaisesaus

Alt 3

Rødvinssaus

Alt 4

Hollandaise

Alt 5

Fløtesaus

Alt 1

Alt 2

VINFORSLAG HOVEDRETT

Casa Ravella, Garnacha

Selvapiana, Chianta Rufina

Alt 3

Planeta Etna Rossa

Alt 4

Ghislaine Barthod, Bourgogne Rouge

Alt 5

Eric Texier Brezeme, Cotes du Rohne

Alt 6

Jean Fournier, Croix Violette, Cote de Nuits

Alt 1

Alt 2

DESSERT

Hvit sjokolade jordskokk steinsopp

Tilslørte bondepiker

Alt 3

Tindved ostekake salt karamell.

Alt 1

Alt 2

VINFORSLAG DESSERT

Coffele Ricioto di Soave Le Sponde

Felsina Vin Santo

Alt 3

Skott Isplomme

Alt 4

Lindheim Dolgo Issider

Alt 5

Ramos Pinto Porto Riserva

bottom of page