top of page

Strandbaren 

Opp igjennom menneskets historie har ingenting har bragt oss mer sammen for trygghet, varme og måltider enn bålet. Det er funnet jordovner som er over 300 000 år gamle. På stranda, ved bålet eller grillen har vi på Stokkøya har hatt flammen som samlingspunkt, og lager nesten all maten på grillen og i vedfyrt ovn.


Menyen har en rekke småretter laget av lokale råvarer, hovedsakelig fisk og skalldyr, samt grønnsaker fra hagen vår og litt kjøtt fra nærliggende gårder. Menyen endres jevnlig med årstidene, basert på tilgjengelighet av ingredienser. Og med et bredt utvalg av drikkevarer er måltidet ditt komplett!

 

I baren finner du blant annet øl fra Stokkøy Bryggeri

og diverse drikkevarer fra Granskauen destilleri.

 

Dersom du ønsker å nyte en kopp kaffe, eller en enkel lunsjrett som lasagne eller toast

kan du besøke Resepsjonskafeén. Se åpningstidene lenger ned. 

Bordreservasjoner gjelder også for gjester som har booket rom eller Kysthus hos oss.

Vær tidlig ut med bestilling for å garantere bord under ditt opphold. 

På godværsdager må man påregne noe venting på bord.

 

Vi har alltid åpent for grupper på forespørsel, ta kontakt med oss for

å booke.  

 

Velkommen! 

Opening hours

Strandbaren:

Monday: Closed

Tuesday: Closed

Wednesday: Closed

Thursday: Closed

Friday: 2 PM-9 PM*

Saturday: 2 PM-9 PM*

Sunday: 2 PM-6 PM


*The kitchen closes at 9 PM, but the bar is open until 12:00 AM.

Opening hours

Reception café:

Monday - Friday: 11AM-3PM

Saturday: 11AM-4PM

Sunday: Closed


Simple menu with coffee, ice cream, and toast Monday through Thursday, with a wider selection of dishes served Friday through to Sunday.

Sandømat 

Jan- Christer Sandø har gått i lære hos Credo og jobbet hos Fagn i Trondheim. Nå har han kommet hjem til Fosen. 

Sandømat består av produkter laget av lokale, kortreiste råvarer. Sandømat tilbyr også catering for mellom 10- 200 personer. 

bottom of page