top of page

Strandbaren 

Strandbaren får et nytt og oppdatert konsept!

Grillopplevelse består av en rekke småretter, av lokale råvarer direkte servert fra grillen.

Du kan også bestille fra À la carte- menyen vår, dersom du ønsker mer klassiske retter med ferske råvarer.

 

Med et utvalg av spennende viner blir måltidet komplett. I baren finner du blant annet øl fra Stokkøy Bryggeri

og diverse drikkevarer fra Granskauen destilleri. 

 Strandbarens nye konsept er under utvikling, men vi holder åpent i helgene for middagsservering. 

I mellomtiden er Resepsjonskaféen åpen for lunsj.  Se åpningstidene lenger ned.

Menyer

Bordreservasjoner gjelder også for gjester som har booket rom eller Kysthus hos oss.

Vær tidlig ut med bestilling for å garantere bord under ditt opphold. 

På godværsdager må man påregne noe venting på bord.

 

Vi har alltid åpent for grupper på forespørsel, ta kontakt med oss for

å booke.  

 

Velkommen! 

Opening hours

Strandbaren:

Friday: 2 PM-9 PM*

Saturday: 2 PM-9 PM*

Sunday: 2 PM-6 PM


*The kitchen closes at 9 PM, but the bar is open until 12:00 AM.


The new concept at Strandbaren is under development, but we keep open for dinner at weekends. In mid May we will be fully open serving both lunch and dinner. In the meantime we keep Reception cafe open for lunch. 

Opening hours

Reception café:

Monday - Thursday: 11Am-4PM

Friday - Sunday: 1PM-4PM


Easy menu with coffee, ice cream, and toast Monday through Thursday, with a wider selection of dishes served Friday through to Sunday.

Sandømat 

Jan- Christer Sandø har gått i lære hos Credo og jobbet hos Fagn i Trondheim. Nå har han kommet hjem til Fosen. 

Sandømat består av produkter laget av lokale, kortreiste råvarer. Sandømat tilbyr også catering for mellom 10- 200 personer. 

bottom of page