"Kjærlighet til mat" med Austmann
Tradisjonen tro arrangerer vi "Kjærlighet til mat" i forbindelse med morsdag og Valentines, og visste du at Trøndersk Matmanifest er 11 år akkurat den 11. februar?
Velkommen til en dag med ekstra fokus og innblikk i de fantastiske råvarene, fra de flinke folka som fangster og tilbereder dem.
Lørdag 11. februar kl. 13.30:
Vi tilbyr en flereretters skalldyrslunsj med foredrag om råvarene - kamskjell, sjøkreps, hjerteskjell, kråkeboller (med forbehold om råvaretilgang) tilberedt på ulike måter av vårt kjøkken. Vår egen "skalldyrekspert" Roar Svenning forteller røverhistorier ispedd fakta om artenes opprinnelse, fangst og tilberedning.
Kr. 795,- (Drikke kommer i tillegg)
Lørdag 11. februar kl. 19.00 (en sitting):
Vi får besøk av vår nye samarbeidspartner Austmann Bryggeri, som har med seg diverse smaker, og vil fortelle historien om bryggeriet.
Kjøkkenet stiller med helgrillet lam samt frilandsgris fra Harbak med tilbehør, hjemmelaget is med bær og crunch.
Kr. 450,- (Drikke kommer i tillegg)
Det går an å melde seg på kun lunsj eller middag. Ta kontakt med oss på post@stokkoy.no.
Pris per natt i dobbeltrom:
Kr. 1650,- inkl frokost.