top of page

SANDØMAT Catering

Bestill catering fra Sandømat og få en opplevelse med råvarer fra diamanten i Midt-Norge - Fosen.

Under følger noen eksempler på meny,  men vi kan også sette sammen menyer etter spesifikke ønsker. 

Du kan også gi oss helt frie tøyler. Intet oppdrag for lite og nesten ingen for store.

Catering tilbys både på bestilling for henting, samt for levering og tillaging av kokk på egnede lokaler i Trondheimsregionen. 

Vi har også tilgang på egnede lokaler for selskap i samarbeid med Stokkøya Strandhotell, Samt Harbak Gård i Stokksund, Åfjord. 

Ta kontakt og bestill her:

Sandomat@stokkoy.no

Tlf: 979 86 279

Minimum: 15 pers




Grillmenyen passer til alle typer arrangement. 
Tilbehør kan velges som et tillegg fra koldtbord-menyen. Du kan få maten tilkjørt, bestille en kokk, eller velge å gjøre jobben selv. *se nederste side




Alle produkter er håndlagd og egenprodusert av Sandømat.

Grillmeny

Grillmeny 3 - Egenvalg

Sett sammen din jumbo eller minimeny


Stykningsdeler på forespørsel

(valg fra andre menyer, f. eks skalldyr,østers, kveite)




Passer utmerket til:

  • Events

  • Sommerfest

  • Firmafest

Pris:
Vil variere etter dine ønsker

Grillmeny 2

Troningen gård er vår foretrukne samarbeidspartner 
på lam

Grillet lam

Mengde:

150gr pulled lamb per person
100gr filetkjøtt


Egenproduserte pølser

Mengde:

100gr per person


Sjysaus
Pris:
370 Kr

Grillmeny 1

Harbak gård er vår foretrukne samarbeidspartner 
på svin og storfe

Grillet svin

Mengde:

150gr pulled pork per person
100gr filetkjøtt


Egenproduserte pølser

Mengde:

100gr per person


Sjysaus
Pris:
370 Kr

Alt 1

Alt 2

HOVEDRETT

Braisert oksekjøtt

Bakt kveite

Alt 3

Kalvefilét

Alt 4

Kalvemørbrad

Alt 1

Alt 2

POTETER

Fløtegratinerte poteter

Pommes Ana

Alt 3

Hasselback potet

Alt 4

Nypoteter med urter (KUN i august)

Alt 1

Alt 2

SAUS

Peppersaus

Bearnaisesaus

Alt 3

Rødvinssaus

Alt 4

Hollandaise

Alt 5

Fløtesaus

Alt 1

Alt 2

VINFORSLAG HOVEDRETT

Casa Ravella, Garnacha

Selvapiana, Chianta Rufina

Alt 3

Planeta Etna Rossa

Alt 4

Ghislaine Barthod, Bourgogne Rouge

Alt 5

Eric Texier Brezeme, Cotes du Rohne

Alt 6

Jean Fournier, Croix Violette, Cote de Nuits

Alt 1

Alt 2

DESSERT

Hvit sjokolade jordskokk steinsopp

Tilslørte bondepiker

Alt 3

Tindved ostekake salt karamell.

Alt 1

Alt 2

VINFORSLAG DESSERT

Coffele Ricioto di Soave Le Sponde

Felsina Vin Santo

Alt 3

Skott Isplomme

Alt 4

Lindheim Dolgo Issider

Alt 5

Ramos Pinto Porto Riserva

Alt 1

Alt 2

FORRETT

Ceviche kveite

Røkt kveite

Alt 3

Spekeskinke, syltede grønnsaker

Alt 4

Fenalår, rømme, flatbrød

Alt 5

Røkt laks

Alt 1

Alt 2

VINFORSLAG - FORRETT

Planeta Etna Bianco

Serge Laloue, Sancerre Blanc

Alt 3

Tergernseerhof, Grüner Veltliner

Alt 4

Nuiton-Beaunoy, Bourgogne Blanc

Alt 5

3 Winner Riesling Trocken Rheinhessen

Minimum: 15 pers




Grillmenyen passer til alle typer arrangement. 
Tilbehør kan velges som et tillegg fra koldtbord-menyen. Du kan få maten tilkjørt, bestille en kokk, eller velge å gjøre jobben selv. *se nederste side




Alle produkter er håndlagd og egenprodusert av Sandømat.

Grillmeny

Fisk og skalldyr

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

Brød fra Stokkøy bakeri

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

Dressinger

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

Annet

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

Spekemat

Spekemat

Fenalår fra Troningen

Pris: 40 kr per person



Spekeskinke av edelgris

Pris: 45 kr per person



Sjysaus

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

Salater

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

Poteter og grønnsaker

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

bottom of page