top of page

Tre Små Kinesere

Tre Små Kinesere trenger nødig noen videre introduksjon.

Velkommen til en varm, morsom og nær konsert med fantastiske låter og et tent Tre Små Kinesere i 2023!


18.00-21.00 Middagsservering

21.30 Konsertstart


Book bord til middag her: https://strandbaren.superbexperience.com

Book rom til overnatting her: https://www.easynetbooking.com/o/ob.php?uhr=moyjxv


“KINESERNE KOMMER!”

Langt tilbake i urtida, i 1988, fant du denne graffitien overalt i Trondheim sentrum. Folk klødde seg i hodet og lurte på hva i h... dette kunne være. Mysteriet ble oppklart for de fleste trondhjemmere, og ellers i landet, da Tre Små Kineseres første album kom i 1990. Siden den gang har det blitt 12 album og hundrevis av konserter.


Og Risnes og Co ligger ikke på latsiden – for 2023 starter trioen med et smell! Da kommer deres album nummer 13 (en retur til deres opprinnelige akustiske lydbilde) hånd i hånd med en etterlengtet norgesturné, med både splitter nye og gamle hits i bagasjen.

En konsert med Tre Små Kinesere er en ganske annerledes opplevelse enn det å sitte hjemme og plystre til platene. I hjembyen Trondheim er det nesten ikke mulig å høre bandet over publikums allsang, noe høstens konsert på Byscenen ble nok et bevis på.

Dette, kombinert med Risnes’ “tullprat” og gode historier mellom låtene, er noe av det som gjør disse konsertene til en minneverdig opplevelse.


Gutta leverer alltid, om det er 74 eller 740 i salen: "Vi håper selvsagt på det siste, og det innebærer at akkurat du får ut fingeren og dukker opp, om du vil synge eller ikke!”


Kineserne kommer til Stokkøya den 10.februar 2023. Kommer du?

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og Åfjord Kommune.

Foto: Marthe A. Vannebo

Strandbaren

fredag 10. februar 2023

bottom of page