top of page

SANDØMAT Catering

Order catering from Sandømat and experience flavors from central Norway- Fosen. Below are some examples of menus, but we also put together menus according to specific requests. You can also leave it to us, to put together an exciting menu. No task is too small, and almost no task too big. 

Catering is offered both per order for collection, as well as for delivery and preparation by a chef at suitable premises in the Trondheim region. We also have access to suitable premises for parties in collaboration with Stokkøya Strandhotell, and Harbak Gård in Stokksund, Åfjord. 

Contact us and make your order here:

Sandomat@stokkoy.no

Tel:(+47) 979 86 279

Minimum: 15 pers




Grillmenyen passer til alle typer arrangement. 
Tilbehør kan velges som et tillegg fra koldtbord-menyen. Du kan få maten tilkjørt, bestille en kokk, eller velge å gjøre jobben selv. *se nederste side




Alle produkter er håndlagd og egenprodusert av Sandømat.

Grillmeny

Grillmeny 3 - Egenvalg

Sett sammen din jumbo eller minimeny


Stykningsdeler på forespørsel

(valg fra andre menyer, f. eks skalldyr,østers, kveite)




Passer utmerket til:

  • Events

  • Sommerfest

  • Firmafest

Pris:
Vil variere etter dine ønsker

Grillmeny 2

Troningen gård er vår foretrukne samarbeidspartner 
på lam

Grillet lam

Mengde:

150gr pulled lamb per person
100gr filetkjøtt


Egenproduserte pølser

Mengde:

100gr per person


Sjysaus
Pris:
370 Kr

Grillmeny 1

Harbak gård er vår foretrukne samarbeidspartner 
på svin og storfe

Grillet svin

Mengde:

150gr pulled pork per person
100gr filetkjøtt


Egenproduserte pølser

Mengde:

100gr per person


Sjysaus
Pris:
370 Kr

Alt 1

Alt 2

MAIN COURSE

Braised beef

Baked halibut

Alt 3

Veal fillet

Alt 4

Veal tenderloin

Alt 1

Alt 2

POTATOES

Cream gratin potatoes

Pommes Ana

Alt 3

Hasselback potatoes

Alt 4

Potatoes with herbs (ONLY in august)

Alt 1

Alt 2

SAUCE

Peppersauce

Bearnaise sauce

Alt 3

Redwine sauce

Alt 4

Hollandaise sauce

Alt 5

Cream sauce

Alt 1

Alt 2

WINES - MAIN COURSE

Casa Ravella, Garnacha

Selvapiana, Chianta Rufina

Alt 3

Planeta Etna Rossa

Alt 4

Ghislaine Barthod, Bourgogne Rouge

Alt 5

Eric Texier Brezeme, Cotes du Rohne

Alt 6

Jean Fournier, Croix Violette, Cote de Nuits

Alt 1

Alt 2

DESSERT

White chocolate, Jerusalem artichoke, stone mushroom

Tilslørte bondepiker- traditional dessert

Alt 3

Sea buckthorn cheese cake with salted caramel

Alt 1

Alt 2

WINES DESSERT

Coffele Ricioto di Soave Le Sponde

Felsina Vin Santo

Alt 3

Skott Isplomme

Alt 4

Lindheim Dolgo Issider

Alt 5

Ramos Pinto Porto Riserva

Alt 1

Alt 2

PRE COURSE

Ceviche halibut

Smoked halibut 

Alt 3

Cured ham, pickled vegetables 

Alt 4

Fenalår, sour cream, flatbread

Alt 5

Smoked salmon

Alt 1

Alt 2

WINES - PRE COURSE

Planeta Etna Bianco

Serge Laloue, Sancerre Blanc

Alt 3

Tergernseerhof, Grüner Veltliner

Alt 4

Nuiton-Beaunoy, Bourgogne Blanc

Alt 5

3 Winner Riesling Trocken Rheinhessen

Minimum: 15 pers




Grillmenyen passer til alle typer arrangement. 
Tilbehør kan velges som et tillegg fra koldtbord-menyen. Du kan få maten tilkjørt, bestille en kokk, eller velge å gjøre jobben selv. *se nederste side




Alle produkter er håndlagd og egenprodusert av Sandømat.

Grillmeny

Fisk og skalldyr

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

Brød fra Stokkøy bakeri

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

Dressinger

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

Annet

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

Spekemat

Spekemat

Fenalår fra Troningen

Pris: 40 kr per person



Spekeskinke av edelgris

Pris: 45 kr per person



Sjysaus

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

Salater

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

Poteter og grønnsaker

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil variere etter dine ønsker

bottom of page