
SANDØMAT Catering
Order catering from Sandømat and experience flavors from central Norway- Fosen. Below are some examples of menus, but we also put together menus according to specific requests. You can also leave it to us, to put together an exciting menu. No task is too small, and almost no task too big.
Catering is offered both per order for collection, as well as for delivery and preparation by a chef at suitable premises in the Trondheim region. We also have access to suitable premises for parties in collaboration with Stokkøya Strandhotell, and Harbak Gård in Stokksund, Åfjord.
Contact us and make your order here:
Minimum: 15 pers
Grillmenyen passer til alle typer arrangement. Tilbehør kan velges som et tillegg fra koldtbord-menyen. Du kan få maten tilkjørt, bestille en kokk, eller velge å gjøre jobben selv. *se nederste side
Alle produkter er håndlagd og egenprodusert av Sandømat.
Grillmeny
Grillmeny 3 - Egenvalg
Sett sammen din jumbo eller minimeny
Stykningsdeler på forespørsel
(valg fra andre menyer, f. eks skalldyr,østers, kveite)
Passer utmerket til:
Events
Sommerfest
Firmafest
Pris:
Vil variere etter dine ønsker
Grillmeny 2
Troningen gård er vår foretrukne samarbeidspartner på lam
Grillet lam
Mengde:
150gr pulled lamb per person 100gr filetkjøtt
Egenproduserte pølser
Mengde:
100gr per person
Sjysaus
Pris:
370 Kr
Grillmeny 1
Harbak gård er vår foretrukne samarbeidspartner på svin og storfe
Grillet svin
Mengde:
150gr pulled pork per person 100gr filetkjøtt
Egenproduserte pølser
Mengde:
100gr per person
Sjysaus
Pris:
370 Kr
Alt 1
Alt 2
MAIN COURSE
Braised beef
Baked halibut
Alt 3
Veal fillet
Alt 4
Veal tenderloin
Alt 1
Alt 2
POTATOES
Cream gratin potatoes
Pommes Ana
Alt 3
Hasselback potatoes
Alt 4
Potatoes with herbs (ONLY in august)
Alt 1
Alt 2
SAUCE
Peppersauce
Bearnaise sauce
Alt 3
Redwine sauce
Alt 4
Hollandaise sauce
Alt 5
Cream sauce
Alt 1
Alt 2
WINES - MAIN COURSE
Casa Ravella, Garnacha
Selvapiana, Chianta Rufina
Alt 3
Planeta Etna Rossa
Alt 4
Ghislaine Barthod, Bourgogne Rouge
Alt 5
Eric Texier Brezeme, Cotes du Rohne
Alt 6
Jean Fournier, Croix Violette, Cote de Nuits
Alt 1
Alt 2
DESSERT
White chocolate, Jerusalem artichoke, stone mushroom
Tilslørte bondepiker- traditional dessert
Alt 3
Sea buckthorn cheese cake with salted caramel
Alt 1
Alt 2
WINES DESSERT
Coffele Ricioto di Soave Le Sponde
Felsina Vin Santo
Alt 3
Skott Isplomme
Alt 4
Lindheim Dolgo Issider
Alt 5
Ramos Pinto Porto Riserva
Alt 1
Alt 2
PRE COURSE
Ceviche halibut
Smoked halibut
Alt 3
Cured ham, pickled vegetables
Alt 4
Fenalår, sour cream, flatbread
Alt 5
Smoked salmon
Alt 1
Alt 2
WINES - PRE COURSE
Planeta Etna Bianco
Serge Laloue, Sancerre Blanc
Alt 3
Tergernseerhof, Grüner Veltliner
Alt 4
Nuiton-Beaunoy, Bourgogne Blanc
Alt 5
3 Winner Riesling Trocken Rheinhessen
Minimum: 15 pers
Grillmenyen passer til alle typer arrangement. Tilbehør kan velges som et tillegg fra koldtbord-menyen. Du kan få maten tilkjørt, bestille en kokk, eller velge å gjøre jobben selv. *se nederste side
Alle produkter er håndlagd og egenprodusert av Sandømat.
Grillmeny
Fisk og skalldyr
Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.
Vil variere etter dine ønsker
Brød fra Stokkøy bakeri
Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.
Vil variere etter dine ønsker
Dressinger
Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.
Vil variere etter dine ønsker
Annet
Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.
Vil variere etter dine ønsker
Spekemat
Spekemat
Fenalår fra Troningen
Pris: 40 kr per person
Spekeskinke av edelgris
Pris: 45 kr per person
Sjysaus
Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.
Vil variere etter dine ønsker
Salater
Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.
Vil variere etter dine ønsker
Poteter og grønnsaker
Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.
Vil variere etter dine ønsker