top of page

Vilma Flood i Strandbaren

Vilma Flood kommer tilbake til Norge!

Etter vårens og sommerens turné med nedslag på klassiske scener som Piteå Dansar & Ler, Storsjöyran, Pustervik & Södra Teatern, så drar Vilma Flood med albumet FLOOD i ryggen til Norge. Dette blir hennes førsta besøk til sitt naboland siden pandemien slo til, og vi er alle "väldigt taggade"!


2/11 Oslo, Kampen Bistro
3/11 Trondheim, Moskus Bar
4/11 Stokkøya Sjøsenter


Med sitt kritikerroste album, «Moodswinger» fra 2019, ble Vilma Flood et tema, ikke bare for bluesbevegelsen hvor hun måtte skjerpe albuene. Snarere hadde hun plassert seg midt i sentrum av Sveriges mest sultne indiefolk-talent, og ble kronet med en plass i programmet på den prestisjetunge Sthlm Americana-festivalen samme år.


”Även om vi talar en sorts traditionalism låter det inte riktigt som någonting annat”, skrev Pierre Hellqvist i Sonic Magazine, som var på nippet til å gi høyest mulig karakter og merket spesielt Vilmas utrolig karakteristiske stemme. Denne motviljen mot å definere seg selv ble ytterligere bevist på singlene "End" og "Chest" som begge ble utgitt i skyggen av pandemien, og hun dukket opp på flere artistalbum som Blood Music, I'm Kingfisher, The Legends og Marcus Admund Funck.

Nå har hun fått kontrakt med det legendariske plateselskapet Startracks og et nytt album er under arbeid. I fjor høst var Vilma å se i TV4s program «Så mye bedre» hvor hun gjestet Moonica Mac i en tolkning av Ainbusks låt Lassie.


Konserten er støttet av Norsk Kulturråd.

Strandbaren

lørdag 4. november 2023

21.30

bottom of page