Stokkoya Logo

Søkeresultat:

24.februar: Tullkattesnutene med tre løshunder 

Lørdag 24.februar kl.22.00: 

Tullkattesnutene ble til en sen kveld i Athletic Sound Studio i Halden, da ingen ville være med Siri Gjære og Kirsti Huke ut på byen, men alle forsterkerne og trommesettet sto klart for å bli spilt høyt på. Sånn ble låta "vi vil ut på byen" til. Siden har duoen vanligvis hatt konserter for barn, men de har også erfart at voksne setter pris på å få egne konserter med dem! Så vi ordner med begge deler: på lørdag har de invitert med seg tre løshunder aka Torfinn Borkhus, Stian Lundberg og Alex Pettersen til å utvide både besetningen og repertoaret. De graver i en stor låtkatalog og plukker ut noen favorittcoverlåter i tillegg til Tullkattelåtene.

Siri og Kirsti har sunget og spilt sammen i ulike band og konstellasjoner i en årrekke (Kirsti,Ola&Erik,Trondheim Jazzorkester, Trondheim Voices m.m)

De to erfarne og godt etablerte jazzsangerinnenes platedebut med eget materiale er spilt inn i Øra Studio med produsent Jostein Ansnes.
Vokalistene Huke og Gjære er kjent for å være på høyt internasjonalt nivå, noe som gjenspeiler seg i harmoniene i vers, refreng og bridge på plata. Deres evne til å improvisere og inkorporere ideer og innskytelser i studio har satt sitt preg på produksjonen. Det er nesten umulig å ikke nevne Knutsen og Ludvigsen; de siste som holdt på med noe lignende i barneplatesjangeren.

Du skal heller ikke se bort i fra at Torfinn Borkhus spiller litt plater etter konserten, kanskje vi til og med rydder dansegulvet!? 

På søndag spiller de på dagtid for den litt yngre garde.
Billetter kan kjøpes her. 


Konsertene i vår regi i 2018 er støttet av Norsk Kulturråd og Åfjord kommune. Takk for støtten!

no
Bestill
Spesialtilbud
0