Stokkoya Logo

Søkeresultat:

05.05: Jan Eggum i Bygdeboksen 

Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Eggum er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp Jan Eggum konsert.

Som en viktig og markant skikkelse innen norsk visekunst og populærmusikk siden midten av 70-tallet, er Jan Eggum er kjent for å være en munter melankoliker. Han karakteriserer seg selv som en artist som synger enkelt om vanskelige ting, hovedsakelig om spenningen mellom personer. Musikalsk har han sitt utgangspunkt i visetradisjonen, med klare referanser til jazz og rock. Jan Eggum har mottatt flere Spellemannpriser, både som soloartist og som medlem av Gitarkameratene.

Selv om Jan Eggum nå har gått fra å tilhøre de gamle unge til å tilhøre de unge gamle, viser han ingen tegn til å gi seg enda. Gjennom utrettelig turnering, stor suksess på turne med sin gamle makker Halfdan Sivertsen og som deltager i TV2 programmet “ Hver gang vi møtes” viser Jan at han er like aktuell som noen gang. Se video her. 

Publikumserfaringer fra Ticketmaster:
"Dette var en ren opptur. Har aldri opplevd artisten live alene. Bare med "kameratene". Og for en opplevelse. Humor og varme i skjønn forening. Og en fantastisk formidlingsevne. Historieforteller av rang både gjennom sangtekstene, og overraskende dyktig mellom låtene."

"Gode gamle Eggumlåter blandet med enkelte nye, godt både sunget og spilt. Når Eggum spiller gitar får han det til å høres ut som han har med seg et helt band, selv om han er alene om å spille - imponerende!
I mellom sangene har han nærmest egne standup-show. Humoren er befriende og snill, og inneholder både overraskelser, ordspill og selvironi. Veldig underholdende!"

Velkommen til en hyggelig aften i Bygdeboksen!
Det blir salg av enkel mat og drikke.

Dørene åpner kl. 18.00. Unummerert.

CC: 370 + gebyr. Billetter fås kjøpt her. 

no
Bestill
Spesialtilbud
0