Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Reservere bord i Strandbaren?

Du kan booke bord både til lunsj og for en middagsopplevelse på kveldstid via vår bordbestillingsløsning

Bordreservasjoner gjelder også for gjester som har booket rom eller kysthus hos oss. Vi har mulighet for gruppebestilling alle dager, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no for booking. 

Ved bordbestilling til lunsj vil dere kunne velge fra en a la carte meny, og har dere bestilt bord på kvelden, serveres en fast middagsopplevelse til kr. 595,- per pers, så fremt vi ikke har noe spesielt opplegg. Har dere med barn, så tilpasser vi meny og pris. 

Følg oss også gjerne på vår facebookside for event og konserter fremover! 

 

02.sept: Best Western Swing // Strandbaren 

Konsertstart ca. kl. 21.30.

For booking av bord før konsert kan du gjøre her. 

Overnatting kan bookes her. 

Best Western Swing er fem musikere forent i sin kjærlighet til western swing, hestejazz, bææ-bop og andre rurale uttrykk for jazzifisert dansemusikk fra de amerikanske sørstater (f.eks. Bob Wills, Spade Cooley, Jimmy Bryant/Speedy West og Hank Garland). I et videre perspektiv kan man kalle det ”instrumental elektrisk americana”.

BWS (som på ingen måte er ortodokse museumsvoktere) er anført av Asle Røe, opprinnelig fra Otrøya i Molde kommune men med tolv år som profesjonell gitarist i Houston, Texas. 

Med på laget er 60% av Farmers Market: Stian Carstensen på steelgitar og trekkspill, Finn Guttormsen på bass og Jarle Vespestad på trommer, samt gitarist Staffan William-Olsson fra The Real Thing. Antall strenger totalt: 36.

Konserten er støttet av Åfjord Kommune og Norsk Kulturråd.

09.sept: Silver Lining // Strandbaren 

Konsertstart ca kl. 21.30 

For booking av bord før konserten, trykk her. 

For booking av rom for overnatting, trykk her. 

I fjor hadde vi besøk av Louien i Strandbaren, og The Northern Belle hadde en duo-opptreden i Bygdeboksen i oktober. Begge imponerte stort, og vi har invitert dem tilbake med et felles prosjekt; Silver Lining: 

Med medlemmer fra kritikerroste The Northern Belle og Louien, har den folky americana-kvartetten Silver Lining blitt omtalt som en slags supergruppe her i Norge. På deres nye album, Go Out Nowhere, beveger de seg videre fra det mer sparsommelige og akustiske lydbildet på debuten, til et mer variert, cinematisk americana-sound. Bestående av fire talentfulle instrumentalister, derav tre også er låtskrivere, debuterte Silver Lining med den lavmælte og melankolske Heart and Mind Alike i 2018. Albumet ble hyllet av norske kritikere og traff et stort publikum takket være noen «strømme-hits» som har oppnådd mange millioner avspillinger.

Det er illustrerende for den stadig voksende norske americana-scenen at musikerne stadig samarbeider – på scenen, på hverandres plater, og i nye konstellasjoner. Et tidlig eksempel på dette, er Silver Linings tilblivelse. I 2015 slo to medlemmer fra – det på den tiden up-and-coming bandet – The Northern Belle, seg sammen med to fra det nå oppløste Rattlers, til en Gillian Welch tribute-konsert. De fant raskt ut at dette prosjektet hadde potensiale utover å spille coverlåter og begynte raskt å øve og skrive låter.

Det viste seg at de vakre stemmene til Stine Andreassen og Live Miranda Solberg passet perfekt sammen med den røffere, dylanesque stemmen til Halvor Falck Johansen. De tre sangernes akustiske gitarsamspill ble ytterligere komplementert og løftet av Bjørnar Ekse Brandseths elektriske gitar, pedal steel og dobro.

Foto: Julie Marie Naglestad 

Konserten er støttet av Åfjord kommune og Norsk Kulturråd.

no
Bestill
Spesialtilbud
0