Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Reservere bord i Strandbaren?

Du kan booke bord både til lunsj og for en middagsopplevelse på kveldstid via vår bordbestillingsløsning

Bordreservasjoner gjelder også for gjester som har booket rom eller kysthus hos oss. Vi har mulighet for gruppebestilling alle dager, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no for booking. 

Ved bordbestilling til lunsj vil dere kunne velge fra en a la carte meny, og har dere bestilt bord på kvelden, serveres en fast middagsopplevelse til kr. 595,- per pers, så fremt vi ikke har noe spesielt opplegg. Har dere med barn, så tilpasser vi meny og pris. 

Følg oss også gjerne på vår facebookside for event og konserter fremover! 

 

2.-4.april: Påskejazz, år 12

For 12. år på rad byr vi våre gjester på Påskejazz - tre dager på rad - med noen av de ypperste jazzmusikerne vi har her på berget.
Påskejazzen har to bordsettinger per dag. 
Første bordsetting er kl. 13.15/13.30 og andre bordsetting kl. 15.00/15.15. Det blir servert en toretters "påskejazzlunsj" til jazz-settene.
Bord kan bestilles i linken nedenfor. 
Karene spiller, som hvert år, musikk fra det tradisjonelle jazzrepertoaret, og fra et mer moderne repertoar. Alle bor i Trondheim og har spilt sammen i mange år. Hver for seg har de merittlister lange som uår, og er vektige bidragsytere i Norges levende jazzhistorie - på flere vis. 
Erling Aksdal - piano
Bjørn Alterhaug - bass
Truls Rønning - trommer 
John Pål Inderberg - saxofon 
Påskejazzen har fremdeles gratis inngang. 
Bord kan bestilles her. 
Rom kan bestilles her. 

7.april: Påskequiz og Langfredagsdans

Langfredag er kanskje lang, men den kan fylles med mye moro òg!

Torfinn Borkhus har spesiallagd en kviss for denne fredagskvelden bestående av påskespørsmål, godterier og populærkultur, slik at alle kan bidra og kanskje til og med lære noe? 

Etterpå skal vi fylle dansegulvet! For deg som ikke har satt dine bein i et dansegulv siden 2019, kan vi anbefale gode sko. Torfinn spiller hits du garantert har hørt før, så skamvettet kan du trygt legge igjen hjemme.

NB: Deltagelse kviss er inkludert for dem som har bordbestilling på siste sitting kl. 20.30 eller 21.00. 

Billetter kan bestilles her. 

Bord kan bestilles her.

Rom kan bestilles her.

no
Bestill
Spesialtilbud
0