Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Reservere bord i Strandbaren?

Du kan booke bord både til lunsj og for en middagsopplevelse på kveldstid via vår bordbestillingsløsning

Bordreservasjoner gjelder også for gjester som har booket rom eller kysthus hos oss. Vi har mulighet for gruppebestilling alle dager, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no for booking. 

Ved bordbestilling til lunsj vil dere kunne velge fra en a la carte meny, og har dere bestilt bord på kvelden, serveres en fast middagsopplevelse til kr. 595,- per pers, så fremt vi ikke har noe spesielt opplegg. Har dere med barn, så tilpasser vi meny og pris. 

Følg oss også gjerne på vår facebookside for event og konserter fremover! 

 

02.-11.desember: Jul i Strandbaren 

Kokkene er i gang med å forberede jul, og helgene 2.-4. og 9.-11.desember serverer vi årets julemat. Vi kjører samme meny til lunsj og middag, med ekstra hovedrett og dessert på kveld. 
Kaldbuffet med Christers røkte laks, diverse sild, lammerull og tilbehør. 
Diverse brød fra Stokkøy Bakeri
Gris fra Harbak med rødkål og potetsalat, gulrot og kålrotmos. 
***
Karamellpudding
Assorterte julekaker 
Tillegg kveld: 
Kveldens fisk (helbakt torsk eller Roys lutefisk ) med tilbehør. 
***
Vafler med trollkrem. 
Pris dag: 425,-  
(barn under 12 år: 195,-) 
Pris kveld: 595,- 
(barn under 12 år: 250,-) 
Bordbestilling kan du gjøre her.

31.desember: Nyttårsfeiring 

Vi inviterer også i år til nyttårsfeiring i Strandbaren. 
Vi ønsker velkommen på sprudlevann, skalldyr, quiz og fyrverkeri som tidligere år! 
18.00 Velkomstdrink
18.30 Bordsetting med diverse retter av det beste av skalldyr, lokalt kjøtt, samt noe hjemmelagd søtt.
21.00 Quiz med premiering 
00.00 Fyrverkeri
Kr. 1295,- pp 
Kr. 595,- pp (barn 4 - 12 år)
Kr. 0,- pp (barn 0-3 år) 
Nyttårstilbud på overnatting;
700,- pp i dobbelt SUB-lugar. 300,- for ekstra seng. 
Merk at vi har åpent for rom og frokost fredag - søndag nyttårshelga, og Strandbaren er også åpent til middag 30.12 og lunsj 31.12.
Ta kontakt med oss på tlf: 72 53 43 28 eller post@stokkoy.no for bestiling. 
Velkommen til Stokkøya og Strandbaren! 

04.februar: Dina Misund + Jo Sverre 

Velkommen til 2023s første konsertopplevelse i Strandbaren, denne gangen en "dobbel"-konsert med Dina Misund og Jo Sverre. 

Bord til middag kan du reservere her. 

Rom til overnatting kan du reservere her. 

18.-21.00 Middagsservering

21.30 Konsertstart 

 

DINA MISUND

«Dina Misund både var og er blant dem man legger merke til umiddelbart – hun har dette spesielle, basert på musikalitet, kvalitet, personlighet - på noe ekte.» – Tor Hammerø

Det var først da hun coveret Kaizers sin «Drøm Videre Violeta» på P1 hun forstod at hun en dag ville synge på Romsdalsdialekta. Dina Misunds første helnorske utgivelse, EPen 'Nye Spor' kom i 2016. Utgivelsen inneholdt blant annet radiosinglene ‘Om du e klar’ og 'Olai'. Sistnevnte havnet på Nrk P1 ́s A-liste og lå der i hele 9 uker. I februar 2022 kom Dina endelig med en oppfølger. EPen ‘I et hav av folk’ har høstet strålende kritikker så langt, hvor hun blant anna samarbeider med tekstforfatter Ola Bremnes og synger duett med Lewi Bergrud. Andre låter EPen inkluderer er tittelsporet «I et hav av folk», Dinas første låt om lykkelig kjærlighet og “La det bli mæ det” som har strømmet godt på Spotify sine editorial spillelister.

Musikken befinner seg inne i det myke pop- segmentet, med innslag fra både country og visesjangeren. Inspirasjonskilder er blant anna Neil Young, Joy Williams, Fleetwood Mac, Paolo Nutini, Katie Melua, Tori Amos og Allison Krauss.

JO SVERRE 

Jo Sverre har gjort stor suksess med sine poplåter på hans karakteristiske rindalsdialekt. Med låter som ”Ka Om”, ”Luftslott” og «Dø samtidig» er han blant de mest spilte artistene på norsk radio de siste årene. Han har allerede rukket og spilt på flere av landets største festivaler, deriblant By:larm, OverOslo og Pstereo. Han ble tildelt Adresseavisens musikkstipend for 2018. 

Jo Sverre innledet 2019 med å gi ut melankolske singelen «Luftslott», hvor han hadde med seg legendariske Sigmund Groven på munnspill. Sangen ble blant annet listet på NRK P1, og fikk masse spilletid gjennom vinteren og våren. Han innledet 2020 med singelen «Dø samtidig», som ble listet på NRK P3. Han er nå klar for å gi ut sitt andre album med påfølgende turné i 2023. 

Jo Sverre er kjent for sin tilstedeværelse på scenen, og har høstet stor jubel for sine konserter – både med sitt faste band og i mer intime format. Her får publikum servert alt fra det sarte og stemningsfulle, til fullt trøkk og allsang-garanti, ispedd Jo Sverres lune humor og prat mellom sangene.

”Kvalitespop med refrenger som lurer seg uunngåelig inn i hjernen.”

  • Vegard Enlid, Adresseavisen ”Norges svar på Coldplay. Ka Om er et mesterverk av ei låt.”
  • Littnytt.no

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og Åfjord Kommune.

no
Bestill
Spesialtilbud
0